Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 mai 2016

Despre office sau...again :-)

Hello may,
Goodbye easter,
                               Back to work :

Din seria: Office sau... astazi avem office must have fara chef de "must" :-( Rezolutia cu garderoba office s-a indeplinit, in sensul ca ea, garderoba, exista incepand din ianuarie daar......ma repet, Eu incerc dar tot nu reusesc!!! 
De gasit, l-am gasit, stilul office - cosmarul meu de 3 ani incoace - dar nu se lipeste de mine! Camasa office+blugi+ ghete sport cu platforma sau camasa office si colanti cu imitatie de piele( si da, stiu ca mi-am promis ca nu o sa mai port asa ceva si tocmai ce am achizitionat alaltaieri o noua pereche :-(  )       Nu stiu daca voi reusi si chiar ma straduiesc dar cu cat incerc mai mult parca pe atat imi este mai dificil sa renunt la hainele ...sa zicem pentru studente. Nu spun ca renunt la a incerca sa definesc din ce in ce mai bine acest stil, imi place sa ma imbrac elegant, defapt imi place e cam mult spus. Ok, in anumite momente ma simt bine imbracata office, in rest si mai pe scurt: vreau o noua geaca de piele cu tinte, da, cu tinte pentru ca cea veche are 3 ani si nu mai poate fi purtata, ok, ok, cineva imi urla in cap ca poate totusi ar trebui sa ma rezum la geaca de piele fara tinte deoarece inca mai am o geanta plina cu astfel de decoratiuni :-) pe care am purtat- de ....5 -6 ori?

Intre timp, vreau nu vreau trebuie sa pregatesc ceva de imbracat pentru ce a mai ramas din aceasta saptamana si pentru urmatoarea care by the way in caz ca nu stiati vor fi doua saptamani minunate cu cod galben pentru ploaie! Make this one office if you can! Cu metroul sau cu autobuzul, oricum as merge, tot groaznic va fi!!!Noroc ca imi place ceea ce fac!
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu