Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 iulie 2014

Cum te ratacesti in drum spre casa

Cum se poate asa ceva? Foarte simplu, simplu ca buna ziua: iti schimbi domiciliu, chiar si temporar, dar e de ajuns sa nu ai o buna orientare in spatiu. Dupa 2 h de leneveala, ma hotarasc impreuna cu Little Butterfly sa mergem la cumparaturi. Nu din acelea "frumoase" precum haine, pantofi etc. ci din cele necesare adica necesare stomacelor noastre.
Mergem noi frumos pe jos la hipermarket,desi eu as fi luat masina in 2 secunde sau in 5 minute cat as fi asteptat-o dar Butterfly e cu mult mai precauta decat mine si nu s-ar risca sa ia amenda, chiar daca e weekend. Ajungem la hipermarket, ne uitam lung la niste bluzite superbe si iesim repede fiindca stim ca nu e momentul lor acum. Facem cumparaturile necesare, eu realizez cu tristete ca trebuie sa renunt in viitor la o anume cioco din cauza pretului dar o pun totusi in cos si de aceasta data, pentru ultima oara. Cautam de ne vine rau menta proaspata fiindca vrem neaparat sa facem un mojito mai bun si mai natural decat la kfc dar spre dezamagirea mea, nu gasim.
Eu, vesnica nehotarata zisesem ca vom merge  sa mancam o inghetata la Mc dar ajunse acolo, ma uit lung la afisul cu inghetata, inghetata care parca zambea si ma indemna sa o cumpar si dupa 40 de secunde de gandit mai bine, ma razgandesc fiindca tin prea mult la gatul meu si cedez pentru un menu in locul inghetatei. Iesim de la Mc si realizez ca am uitat sa imi iau tigari asa ca ne oprim la un chiosc si spre uimirea noastra gasim si menta proaspata
Si acum daca tot eram obosite dupa 3 h de mers prin magazine, ne gandim sa o luam pe scurtatura ca doar...cat de greu poate fi? Doar faceam asta mereu cand eram copii...dar nu intr-un cartier nou.... Si mergem de ne vine rau, afara peste 38 de grade, si ne tot "orientam" dupa diverse cladiri -eu- strazi -ea- si ajungem sa ne invartim pe aceeasi strada Codrilor de vreo 2 sau chiar 3 ori. Intr-un final cedam si intrebam o
d-na de strada "y" respectiv adresa noastra :-)) iar eu sper din tot sufletul ca d-na sa nu isi fi dat seama ca ne-am ratacit ci sa creada ca doar mergem in vizita la cineva pentru prima oara. Primim indicatiile corecte si ajugem intr-un final acasa unde abia asteptam sa ne delectam cu mojito home made, care apropos, a iesit mai bun decat la kfc! A fost o zi de pomina dar a meritat!

Un comentariu: