Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 martie 2014

Destin


DestinBlue Sunday ,Sunny Sunday


   Am inceput ziua ca in orice duminica banala. Am traversat orele pana dupa pranz gandindu-ma ca iar va trece wekendul si nu am facut ceva memorabil. Printr-o conjunctura neasteptata am ajuns intr-un ...fel de parc, fiind foarte aproape de casa nu il pot numi parcul "X". 

   Asa a fost sa fie, desi am fost impreuna cu Little Star si Mr. V, la un moment dat, cuvintele au incetat. Parca eram singura acolo, doar eu si soarele... le-am lasat cateva minute in seama soarelui care imi incalzea sufletul si am avut impresia ca au fost zeci de minute fara cuvinte in acel timp care in realitate a fost foarte scurt. Cateodata, e bine sa taci, e bine sa asculti sau e bine sa lasi sa se asterne linistea dar cu un avertisment care sa sune chiar asa: " nu trebuie sa gasim neaparat un subiect, putem sa fim relaxati si fara sa vorbim" Cuvintele nu pot fi fortate si nici nu trebuie, defapt, nimic " nu trebuie! " 
  

  Cineva imi vorbea despre destin. Cateodata destinul alege sa ramana in stand by si eu zic sa nu il fortam. Asa cum natura are nevoie de soare, poate ca si destinul are nevoie de timp. Va reporni de indata ce isi va incarca bateriile. Cat timp si le incarca, sa ascultam, sa privim si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara, sa multumim ca in fiecare dimineata ne putem astepta la orice. Si sa ne asteptam la lucruri frumoase pentru ca eu una, cred cu tarie in cuvintele "Ai grija ce iti doresti ca ti se poate indeplini" !

2 comentarii:

  1. Ce iti doresti, aia atragi, d-na "sunt cea mai pesimista femeie din lume"! Bine ai venit prin randul bloggerilor! Sper ca sederea ta in mediul asta sa fie una de durata si sa te ajute sa te descarci, sa comunici, iar la sfarsitul zilei, sa ai un suflet mai putin impovarat, pentru ca asta este, dupa mine, scopul scrisului in primul rand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru intampinare ! Am ajuns acasa si am primit un teanc de carti de dragoste......Eu mi-am dorit si imi doresc carti intotdeauna dar rar primesc ce ma intereseaza, so...ar fi multe de spus cu "ce iti doresti ,aia atragi" . Si sederea mea aici va fi de foarte lunga durata :-*

    RăspundețiȘtergere